Mergi la conţinutul principal

Termeni și Condiții de utilizare a Site-ului grandentertainment.ro

1. Conținutul Site-ului

1.1. Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre Grand Entertainment (proprietatea Cineplexx Romania SRL), produsele și serviciile comercializate pe Site-ul Grand Entertainment, inclusiv cele ale partenerilor săi cât și alte informații considerate de Cineplexx Romania SRL ca fiind de interes real pentru utilizatori.

1.3. Cineplexx Romania SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia precum și asupra tuturor mărcilor înregistrate în numele său și publicate pe Site.

1.4. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Cineplexx Romania SRL precum și ale partenerilor săi promovați pe Site, prevăzute de legislația în vigoare.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze Site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

3. Limitarea răspunderii Cineplexx Romania SRL

3.1. Cineplexx Romania SRL nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe Site și care provin din surse externe.

3.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula promiția și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

3.3. Prețurile produselor de pe acest Site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe Site sunt valabile în perioada de timp menționată sau în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil.

3.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în orice mod,atât ca imagine, cât și datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă.

3.5. Cineplexx Romania SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice, în orice moment, orice informație de pe Site.

3.6. Orice problema cauzată de produsele și / sau serviciile prezentate pe Site se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de catre utilizator.

3.7. Cineplexx Romania SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor condiții.

3.8. Cineplexx Romania SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele ce rezultă din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

3.9. În ceea ce privește utilizarea browserului de internet, Cineplexx Romania SRL garantează utilizarea optimă a Site-ului prin utilizarea browserului Internet Explorer minim versiunea 8.

Regulament de funcționare

1. Prezentul regulament (denumit în continuare „Regulamentul”) cuprinde regulile și normele de conduită necesare și obligatorii pentru buna desfășurare a activității în cinema.

2. Scopul Regulamentului este de a asigura funcționarea, în condițiile unui climat plăcut, destins, bazat pe bună credință și respect față de legislația în vigoare, față de ceilalți vizitatori precum și față de angajații.

3. Prevederile Regulamentului se aplică tuturor vizitatorilor precum și personalului care deservește.

4. Accesul vizitatorilor în incintă este permis în fiecare zi, cu 30 minute înainte de începerea primului film și până cel târziu la ora închiderii.

5. Programul de lucru al cinematografului poate fi modificat, se pot stabili anumite zile ca fiind nelucrătoare sau, în cadrul anumitor campanii de marketing, poate reduce sau prelungi programul de funcționare.

6. Este interzis accesul în incinta cu animale de companie, arme de foc, arme albe, substanțe chimice dăunătoare, substanțe inflamabile, role, biciclete, trotinete.

7. De asemenea, va fi restricționat accesul personelor care poartă o ținută sau au un comportament indecent ori agresiv, a persoanelor aflate în stare de ebrietate ori sub influența substanțelor halucinogene.

8. Fumatul, inclusiv al țigărilor electronice de orice tip (dispozitive de vapat, IQOS, etc.), NU este permis; consumul de băuturi alcoolice în incintă este permis doar în locurile special amenajate.

9. Fotografiatul sau filmatul în scop comercial în incintă este permis doar cu acordul scris al conducerii Cineplexx Romania SRL

10. În cazul producerii de incendii sau orice alte evenimente ce pot periclita viața sau integritatea corporală a clienților, vizitatorii sunt obligați să respecte cu strictețe indicațiile personalului instruit pentru a acționa în astfel de situații.

11. Accesul în sălile de spectacol va fi permis cu maxim 10 minute înainte de începerea filmului/spectacolului, pe baza biletelor de intrare ori a invitațiilor valabile pentru respectivul film/spectacol. Spectatorii nu vor putea ocupa alte locuri în sală decât cele înscrise pe propriile bilete de intrare sau invitații. Se recomandă ca accesul în sala de spectacol să se realizeze înainte de ora programată pentru începerea filmelor/spectacolelor, așa cum aceasta este marcată pe biletele de intrare, depășirea acestei ore făcându-se pe propria responsabilitate a spectatorilor.

12. Cinematograful acordă reduceri la prețul de achiziție al biletelor, pentru elevi, studenți și pensionari doar în baza unui document doveditor în original (carnet de elev/legitimație/talon de pensie) vizat pe anul curent, atât la achiziționarea biletelor, cât și la intrarea în sală.

13. Cinematograful va acorda lunar un număr de 50 de bilete gratuite pentru persoanele care prezintă certificate de încadrare cu grad de handicap grav sau accentuat. Biletele se vor acorda în limita stocului disponibil și vor putea fi folosite la filme și spectacole doar la sălile standard.

14. O persoană care prezintă certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat beneficiază de maxim două bilete gratuite la film pe zi pentru filmele care rulează în cinematograf (pentru el și pentru un însoțitor), în limita locurilor disponibile. Pentru spectacolele destinate copiilor, biletele rezervate persoanelor cu handicap sunt destinate exclusiv copiilor cu handicap și însoțitorilor acestora.

15. Clienții care optează pentru rezervarea biletelor de intrare își asumă obligația de a achita și ridica biletele cu minim 30 de minute înaintea începerii spectacolului de film, sub sancțiunea anulării rezervării.

16. Intervalul de anulare al rezervărilor efectuate pentru spectacolele de operă, balet, concerte etc. poate fi supus unor condiții diferite față de cele menționate la punctul anterior și sunt specificate pe site-ul la fiecare sesiune în parte.

17. Biletele achizitionate online sau de la casele de bilete din cinematograf nu vor fi returnate, anulate sau înlocuite cu bilete pentru alte spectacole.

18. Articolele Concession nu vor fi returnate sau schimbate după emiterea bonului fiscal.

19. Bonul fiscal emis după efectuarea unei achiziții trebuie păstrat până la ieșirea din incinta cinematografului cinema.

20. Prin intermediul Concession, pune la dispoziția clienților o gamă variată de băuturi și produse alimentare ce pot fi consumate în sălile de spectacol. În consecință, accesul cu alte băuturi sau produse alimentare în incinta sălilor de spectacol va fi restricționat.

21. Unele filme au restricție de vârstă, după cum urmează:
a. AG – AUDIENȚĂ GENERALĂ;
b. AP12 – ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII SUB 12 ANI;
c. N15 – NERECOMANDAT COPIILOR SUB 15 ANI;
d. IM18 – INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.
Cinematograful poate interzice accesul la astfel de filme persoanelor ce nu pot prezenta un act de identitate care să dovedească îndeplinirea condiției de vârstă pentru categoria IM18. Mai mult, indiferent de clasificarea filmelor, va interzice accesul în sălile de cinema a tuturor minorilor care nu sunt însotiți de un adult.

22. Filmele sunt precedate de reclame și trailere pentru diverse alte filme care pot fi încadrate la o altă categorie de audiență decât cea a filmului inaintea caruia sunt prezentate. Calupul publicitar prezentat inaintea filmelor poate avea o durată de maxim 20 de minute.

23. Cinematograful își rezervă dreptul de a:

 • • anula proiecția filmului dacă nu se vinde niciun bilet până cel târziu cu 10 minute după începerea filmului;
 • • nu vinde bilete persoanelor aflate sub influența alcoolului și/sau care cauzează tulburarea liniștii publice;
 • • refuza vânzarea biletelor către persoane care au încălcat anterior regulile sau regulamentele interne;
 • • evacua din incinta sălilor de spectacol persoanele care filmează neautorizat filmele care rulează sau spectacolele care au loc în sălile de cinematograf, a persoanelor care folosesc telefoanele mobile în timpul spectacolelor, tulbură liniștea publică sau încalcă regulile și regulamentele interne ale cinematografului, fără restituirea contravalorii biletului. În cazul unei situații grave, persoana respectivă va fi predată agenților de poliție;
 • • restricționa accesul în incinta sălilor de spectacol a persoanelor care dețin obiecte voluminoase ce pot îngreuna mișcarea spectatorilor.

24. Cinematograful interzice accesul în studiourile VIP tuturor persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

25. Cinematograful nu își asumă nicio răspundere pentru obiectele pierdute sau uitate în interiorul cinematografului.

26. Cinematograful poate modifica prezentul Regulament după cum consideră de cuviință.

TERMENI ȘI CONDIȚII – ACHIZIȚII ONLINE (BILETE ȘI PRODUSE)

1. Prezentul regulament reglementează modul de achiziție online a biletelor de intrare la filmele și spectacolele organizate în sălile cinema precum şi modul de utilizare a acestora;

2. Biletele de intrare pot fi utilizate numai pentru spectacolele pentru care acestea au fost emise;

3. În înţelesul prezentului regulament, spectatorii se încadrează în următoarele categorii:

 • • „Adult” – se consideră orice persoană (indiferent de vârstă) care plăteşte prețul integral al biletului;
 • • “Copil” - se consideră copii până cel mult la împlinirea vârstei de 12 ani, la data cumpararii biletului;
 • • „Elev” - se consideră tinerii care urmează o formă de învăţământ cursuri de zi, din România, gimnazial sau liceal şi au carnet de elev vizat la zi;
 • • „Student” - se consideră tinerii care urmează o formă de învățământ superior, la cursuri de zi, seral și FF ( fără frecvență) și au carnet de student vizat la zi;
 • • „Pensionar” - se consideră orice persoană indiferent de vârsta la care posedă un talon de pensie valabil;
 • • “Pachet Family”- se considera orice grup format din 2 adulți și 2 copii ( vârsta copiilor să fie de cel mult 12 ani)

4. Se pot achiziţiona online bilete pentru urmatoarele tipuri de spectacole:

 • - filme ce rulează în săli standard;
 • - spectacole alternative: concerte, operă, balet etc.

5. Întreaga corespondenţă legată de tranzacţiile efectuate online va fi transmisă la adresa de e-mail declarată pe parcursul procesului de cumpărare. Prin urmare, comunicarea unei adrese greşite atrage după sine imposibilitatea utilizării serviciului de cumpărare online.

6. Cinematograful poate acorda bilete cu preț redus copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 si 12 ani, elevilor, studenților, pensionarilor.

7. Cinematograful acordă bilete gratuite persoanelor cu handicap, însoțitorilor acestora precum și intrare gratuită copiilor în vârstă de până la 3 ani. Totuși, achiziția acestor bilete se poate face exclusiv de la casele de bilete din cinema, cumpărătorii având doar posibilitatea rezervării online, cu condiția folosirii unui cont de utilizator.

8. Toate filmele care rulează în sălile cinema sunt clasificate de către Centrul Național al Cinematografiei din punct de vedere al segmentului de vârsta căruia îi este destinat. Totuși, responsabilitatea respectării de către spectatori a acestor clasificări aparține în exclusivitate cumpărătorilor de bilete.

9. La fiecare tranzacție online, se pot rezerva / cumpăra un număr maxim de 10 bilete.

10. Biletele care fac obiectul unor promoții sau programe speciale precum și ochelarii necesari pentru vizionarea filmelor 3D, se vor putea achiziționa de la casele de bilete din incinta cinema.

11. Plata biletelor se va putea realiza utilizând oricare dintre cardurile bancare VISA, Visa Electron, Mastercard, etc. După finalizarea tranzacției, cumpărătorul va primi două mesaje pe adresa de e-mail comunicată în cursul procesului de cumpărare. Primul dintre mesaje va conține confirmarea plății, iar al doilea mesaj va conține un cod de rezervare (BOOKING ID). De asemenea, la confirmarea plății se va genera un bilet care va putea fi tipărit de către cumpărător.

12. Biletele achiziționate online nu pot fi schimbate sau anulate, iar contravaloarea acestora nu va fi returnată.

13. Cinematograful nu va returna contravaloarea biletelor achiziționate online pentru spectacolele anulate. În cazurile deosebite, când din vina exclusivă a cinema, cumpărătorul se află în imposibilitatea vizionării spectacolului pentru care a achiziționat bilet/bilete online, acesta va avea posibilitatea de a viziona un spectacol similar în aceleași condiții de calitate și preț.

14. Cinematograful își rezervă dreptul de a opera modificări în programul filmelor fără o notificare prealabilă.

15. Cinematograful îsi rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile, fără o notificare prealabilă, cu informarea ulterioară a publicului prin afișarea noilor Termeni și Condiții pe site-ul www.grandentertainment.ro

16. Reprezentanții cinematografului nu își asumă nicio răspundere în cazul în care cumpărătorul completează eronat (din necunoaştere, neatenţie, etc.) câmpurile prin care solicită online achiziţionarea de bilete.