Mergi la conţinutul principal

Musical: The King & I

  • Evenimente Speciale,
  • 180`
  • Inregistrare

Plasat în Bangkok-ul anilor 1860, musicalul mult iubit spune povestea relației neconvenționale și furtunoase care se dezvoltă între regele Siam-ului și Anna, o profesoară britanică pe......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Plasat în Bangkok-ul anilor 1860, musicalul mult iubit spune povestea relației neconvenționale și furtunoase care se dezvoltă între regele Siam-ului și Anna, o profesoară britanică pe care regele modernist o aduce în Siam, să predea copiilor și nevestelor sale. Cu una dintre cele mai bune coloane sonore scrise vreodată: Whistle a Happy Tune, Getting to Know You, and Shall We Dance și cu o distribuție de peste 50 de interpreți de talie mondială, The King and I este un exemplu extraordinar al teatrului muzical romantic - este cel mai faimos musical din epoca de aur a musical-urilor.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine