Mergi la conţinutul principal

Stand Up Comedy : TEO - “AIA E!”

  • Spectacol de comedie,
  • 120`
  • R18
  • Spectacol jucat pe scena

Pe 17 decembrie 2018, la ora 20:00 te invităm la Grand Cinema & More să răzi alături de Teo, la show-ul de Stand Up Comedy: “Aia e!” TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști......mai mult

Vezi programul

Descriere

Pe 17 decembrie 2018, la ora 20:00  te invităm la Grand Cinema & More să răzi alături de Teo, la show-ul de Stand Up Comedy: “Aia e!”

 

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

 

În deschiderea spectacolului îl veți vedea pe Victor Băra, un sibian simplu, care face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine