Mergi la conţinutul principal

Spectacol De Magie Focus Pocus (LIVE)

Spectacol De Magie Focus Pocus (LIVE)

AG
60'
Spectacol jucat pe scena

Descriere

Categoria: Evenimente Speciale,

Actori:

După ce a ajuns în finala show-ului Românii au Talent și a cucerit publicul din toată România, după ce a bucurat copii și părinți din Danemarca, Suedia, Anglia si a adus zâmbete pe chipurile a peste 50.000 de oameni, Magicianul Robert Tudor vine pentru prima dată la Grand Cinema & More. Este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri, iar spectacolele de magie pe care le sustine sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație și iluzionism cât si pe predicții de mentalist.

Focus Pocus, spectacolul de magie interactiv este sigurul spectacol educativ de magie pentru copii, în care cei mici se vor bucura de numere de magie interactive și de multe, multe alte surprize! Este un spectacol care trezește curiozitatea copiilor și părinților deopotrivă și îi face nu doar să zâmbească ba chiar să râdă în hohote. O oră plină de veselie și energie bună molipsitoare!

Robert Tudor spune : “Avem nevoie de magie în viața noastră, iar ceea ce fac eu în spectacole, pe lângă numerele de magie, este să aduc zâmbete și să pun culoare în prezentarea numerelor de magie. Este ceea ce iubesc să fac iar dacă ajungi la un spectacol de-al meu, sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.”

 

 

Cu voucherul Focus Pocus - Meet & Greet copiii au ocazia sa facă poze, să obţina autografe şi să înveţe un truc chiar de la magician în cadrul unui întalniri de meet & greet de 30 de min! Voucherele se pot achiziţiona de la Biroul Concierge din incinta Grand Cinema & More.

Preţul unui voucher este de 50 Lei, se poate folosi o singură dată, după spectacol, de un copil însoţit de un adult.

Grabiţi-vă, avem disponibile doar 30 de vouchere!

Pentru mai multe detalii vă rugam sa contactaţi Biroul Concierge, Tel: 0374 654 321

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de data spectacolului.

Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Setari cookie-uri