Mergi la conţinutul principal

Pam Pam Petrecere Cu Peripetii

  • Teatru,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Pentru acest spectacol vom oferi 150 de jucarii (pistoale Nerf si figurine My Little Pony) primilor 150 de copii ai caror parinti vor achizitiona bilete. Biletele de copii......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Petrecere cu Peripetii este povestea a trei prieteni personificati prin instrumente muzicale Pia-pianul, Vio – vioara si Kito – chitara care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito. Petrecerea planuita de cele doua prietene ale lui Kito: Pia si Vio se anunta a fi una inedita! O petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald!

Kito se bucura foarte tare de surpriza oferita de fete si se hotarasc sa calatoreasca la Ivan, prietenul lui din Rusia. Spectactorii vor participa impreuna cu actorii la cele mai interesante party-uri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, cea mai mare distractie este sa iti gasesti prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Pentru acest spectacol vom oferi 150 de jucarii (pistoale Nerf si figurine My Little Pony) primilor 150 de copii ai caror parinti vor achizitiona bilete. Biletele de copii au preturile de 25 lei loc standard, respectiv 30 lei loc premium. Biletele de adulti sunt reduse cu 1 leu fata de biletele destinate copiilor.

Clientii vor ridica jucaria de la biroul Concierge in baza biletului de copil achizitionat.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine