Mergi la conţinutul principal

Opera Walkiria (Live)

  • Operă,
  • 310`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Richard Wagner Dirijor: Philippe Jordan Producție: Robert Lepage Distribuție: : Christine Goerke; Eva-Maria Westbroek;......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Richard Wagner

Dirijor: Philippe Jordan

Producție: Robert Lepage

Distribuție: : Christine Goerke; Eva-Maria Westbroek; Jamie Barton; Stuart Skelton; Greer Grimsley; Gunther Groissbock

Cea de-a doua operă a ciclului monumental al Inelului lui Wagner, Walkiria, a rezistat mult timp pe cont propriu ca un spectacol extraordinar de puternic. O parte din acestă atractivitate se află în concentrarea atenției asupra câtorva dintre personajele cele mai interesante, în momentele decisive ale vieții lor: Wotan, liderul zeilor; soția lui, Fricka; copiii săi gemeni, Siegmund și Sieglinde; și, mai presus de toate, fiica războinicului Wotan, Brünnhilde. Aceste personaje și alții își urmează destinele, totul pe fundalul remarcabilei muzici ale lui Wagner.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine