Mergi la conţinutul principal

Opera La Traviata (Live)

  • Operă,
  • 195`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Giuseppe Verdi Dirijor: Yannick Nézet-Séguin Producție: Michael Mayer Distribuție: Diana Damrau; Juan Diego Florez;......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Giuseppe Verdi

Dirijor: Yannick Nézet-Séguin

Producție: Michael Mayer

Distribuție: Diana Damrau; Juan Diego Florez; Quinn Kelsey

Celebra opera a lui Verdi, La Traviata, a supraviețuit unei nopți de deschidere lipsită de succes, pentru a deveni una dintre cele mai iubite opere din repertoriu. După dramele la scară largă, precum Rigoletto și Il Trovatore, sfera intimă și subiectul său l-au inspirit pe compozitor să creeze o parte din muzica lui cea mai profundă și mai personală. Rolul titular al "femeii căzute" a captat mult timp imaginația publicului și a cântăreților cu posibilitățile vocale și artistice pe care le prezintă. Violetta este considerată punctul culminant al repertoriului unei sopranei.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine