Mergi la conţinutul principal

Opera Fiica Regimentului (Live)

  • Operă,
  • 165`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Gaetano Donizetti Dirijor: Enrique Mazzola Producție: Laurent Pelly Distribuție: Pretty Yende; Stephanie Blythe; Javier......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Gaetano Donizetti

Dirijor: Enrique Mazzola

Producție: Laurent Pelly

Distribuție: Pretty Yende; Stephanie Blythe; Javier Camarena; Maurizio Muraro

Această comedie spumoasă amestecă umorul cu o grămadă de melodii pline de viață, dar care aduc și provocări vocale notorii. Povestea se referă la o tânără orfană crescută de către un regiment de armată ca mascotă și începe în momentul primelor sale aventuri amoroase. Complicațiile (și comedia) apar atunci când identitatea ei adevărată este descoperită. Acțiunea este surprinzător de simplă și neîncărcată de subploturi complicate, permițând ca farmecul complet al personajelor și muzicii lor sublime să fie transpuse în scenă într-un mod dezinhibat.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine