Mergi la conţinutul principal

Opera Dialogues Des Carmelites (Live)

  • Operă,
  • 195`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Francisc Poulenc Dirijor: Yannick Nézet-Séguin Producție: John Dexter Distribuție: Isabel Leonard; Adrianne Pieczonka;......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Francisc Poulenc

Dirijor: Yannick Nézet-Séguin

Producție: John Dexter

Distribuție: Isabel Leonard; Adrianne Pieczonka; Erin Morley; Karen Cargill; Karita Mattila; David Portillo; Dwayne Croft

Una dintre cele mai de succes opere din ultimele decenii ale secolului al XX-lea, Dialogues des Carmélites este un caz rar al unei lucrări moderne, fiind la fel de apreciată de public ca și de experți. Opera se axează pe o tânără membră al unui ordin de călugărițe Carmelite, Blanche de la Force, aristocrată, care trebuie să depășească o timiditate patologică pentru a răspunde chemării ei în viață. Partitura reflectă aspectele cheie ale personalității compozitorului său: Francis Poulenc era un parizian cu o dimensiune mistică profundă, iar operă se centrează pe viețile interne ale personajelor, cât și pe realitățile lor externe.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine