Mergi la conţinutul principal

Opera Cendrillon (Live)

  • Operă,
  • 167`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Distribuție: Joyce DiDonato, Katleen Kim, Alice Coote

"Glorios", a vuit New York Times despre interpretatea lui Joyce DiDonato a rolului principal din Cenusaresa la Opera Regala in 2011. "Interpretarea ei a fost cu adevarat incantatoare." Acum,......mai mult

Vezi programul

Descriere

"Glorios", a vuit New York Times despre interpretatea lui Joyce DiDonato a rolului principal din Cenusaresa la Opera Regala in 2011. "Interpretarea ei a fost cu adevarat incantatoare." Acum, pentru prima data, povestea Cenusaresei a lui Massenet, vine la Met, cu DiDonato in rolul principal. Ea face un cuplu cu mezzo-soprana Alice Coote in rolul Printului, Kathleen Kim in rolul Fairy Godmother si Stephanie Blythe in rolul dictatoarei, Madame de la Haltière. Bertrand de Billy dirijaza productia plina de imaginatie a lui Laurent Pelly.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine