Mergi la conţinutul principal

Opera Marnie (Live)

  • Operă,
  • 185`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Nico Muhly Dirijor: Robert Spano Producție: Michael Mayer Distribuție: Isabel Leonard; Janis Kelly; Denyce Graves;I......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Nico Muhly

Dirijor: Robert Spano

Producție: Michael Mayer

Distribuție: Isabel Leonard; Janis Kelly; Denyce Graves;I estyn Davies; Christopher Maltman

Compozitorul Nico Muhly dezvăluie cea de-a doua sa operă pentru MET, cu această reimaginare remarcabilă a romanului lui Winston Graham, plasată în anii 1950, despre o femeie frumoasă și plină de mister, care își asumă identități multiple. Regizorul Michael Mayer și echipa sa au creat o lume cinematografică în rapidă mișcare pentru această poveste extraordinară a negării și înșelăciunii, care a inspirat de asemenea un film al lui Alfred Hitchcock. Mezzo-soprana Isabel Leonard ia rolul lui Marnie, iar baritonul Christopher Maltman este cel care o îndrăgește – legătură ce va avea rezultate dezastruoase. Robert Spano este dirijorul acestei opere.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine