Mergi la conţinutul principal

JONI: Aniversarea De 75 De Ani

  • Concert,
  • 120`
  • AG
  • 2D

Alaturati-va unei game incredibile de cantareti si muzicieni care s-au reunit pentru a onora unul dintre cei mai remarcabili artisti din lume, Joni Mitchell, cu ocazia aniversarii de 75 de ani......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Alăturați-vă unei game incredibile de cântăreți și muzicieni care s-au reunit pentru a onora unul dintre cei mai remarcabili artiști din lume, Joni Mitchell, cu ocazia aniversarii de 75 de ani a artistei. Grupul select de colegi și protejati, printre care Brandi Carlile, Glen Hansard, Emmylou Harris, Norah Jones, Chaka Khan, Diana Krall, Kris Kristofferson, Los Lobos și La Marisoul, Cesar Castro și Xochi Flores, Graham Nash, Seal, James Taylor Rufus Wainwright crează un omagiu extraordinar emblematicei artiste, interpretând melodii din toate etapele vieții și carierei lui Mitchell, din întregul său catalog de 19 albume.

Materialul conţine înregistrări din două nopți din noiembrie 2018 de la Pavilionul Dorothy Chandler din Los Angeles. Întregul concert, împreună cu interviuri speciale din spatele scenei cu artiștii, vor fi prezentate doar într-o singură seară, luni, 8 aprilie. Efectul unificator al muzicii lui Mitchell este cel mai potenţat pe final, cand toţi artiştii se reunesc pe piesa "Big Yellow Taxi", în timpul căreia Mitchell însăşi este prezentă.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine