Mergi la conţinutul principal

John And Yoko's Imagine Dolby Atmos

  • Evenimente Speciale,
  • 83`
  • AG
  • 2D

Grand Cinema & More este încântat să vă aducă IMAGINE! Remasterizat și remixat în Dolby Atmos, acest material spectaculos este un colaj cinematografic de culori, sunet, vis și realitate,......mai mult

Vezi programul

Descriere

Grand Cinema & More este încântat să vă aducă IMAGINE! Remasterizat și remixat în Dolby Atmos, acest material spectaculos este un colaj cinematografic de culori, sunet, vis și realitate, cuprinzând clipuri unice cu John și Yoko în timpul realizării albumului Imagine și întrepătrunde muzica acestei lansări uluitoare cu elemente ale albumului "Fly" al lui Yoko.

Filmul de 68 de minute, care a fost lansat pentru prima oară în 1972, a fost restaurat cadru cu cadru, din rolele originale cu montajul audio remixat de multiplul căstigator al premiilor Grammy, Paul Hicks. De asemenea, materialul video va fi însoțit de 15 minute de continut disponibil exclusiv în cinema, nemaivăzute până acum de către publicul larg, sub forma unor filmări din studio ale lui John și ale trupei sale (inclusiv George Harrison), care interpretează ‘How Do You Sleep?’ și ‘Oh My Love’, de asemenea în format Dolby Atmos, precum și o versiune mai personală a melodiei" Oh Yoko" filmată în Bahamas.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine