Mergi la conţinutul principal

Improveste (Live)

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Distribuție: Petronela Purima, Cristian Mitescu, Viorel Ionescu, Adrian Lefter, George Simian, Marin Fagu, Ioana Chelaru Popovici, Florin Mititelu, Gratiela Ene, Simina Constantin, Geo Dinescu, Cristina Tane, Leonard Dodan, Olga Bela, Stefan Craiu, Codreanu Dan, Daniela Mihai, Mona Toncu, Robert Trifan

”Improveste” este primul spectacol de improvizație al Teatrului Țăndărică, în care nu există regie sau scenariu ...mai mult

Vezi programul

Descriere

”Improveste” este primul spectacol de improvizație al Teatrului Țăndărică, în care nu există regie sau scenariu și actorii plini de spontaneitate și umor sunt provocați să se aventureze în necunoscut, să găsească soluții pe baza sugestiilor din public. Așa se vor naște noi povești, scenarii și situații pline de creativitate la care toți copiii sunt provocați să participe în mod direct.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest eveniment oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități, bilete care se eliberează strict în ziua spectacolului. 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine