Mergi la conţinutul principal

Teatru Croitorasul Cel Viteaz (Live)

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Distribuție: Viorel Ionescu, Ilona Hrestic, Florin Mititelu, Simina Constantin, Paul Ionescu, Jou Jou Dragan

Figura principala din poveste este un croitor sarac, a carui patanie incepe cand ungea felia de paine cu magiun. Suparat pe mustele care nu-l lasa sa manance linistit, cu un prosop omoara dintr-o......mai mult

Vezi programul

Descriere

Figura principala din poveste este un croitor sarac, a carui patanie incepe cand ungea felia de paine cu magiun. Suparat pe mustele care nu-l lasa sa manance linistit, cu un prosop omoara dintr-o lovitura sapte muste. Incantat de fapta lui, coase pe brau propozitia "sapte dintr-o lovitura". Aceasta incriptie ii va aduce o faima si o bogatie neasteptata. Se va intalni cu un urias, cu care se va lua la intrecere. Va iesi de fiecare data invingator. Apoi, se va angaja in armata regala, va avea o serie de peripetii, dar, in final, va ajunge sa se insoare cu  fata Imparatului .

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest eveniment oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități, bilete care se eliberează strict în ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine