Mergi la conţinutul principal

Teatru Craiasa Zapezii (Live)

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Distribuție: Roxana Visan, Petronela Purima, Cristian Mitescu, Viorel Ionescu, Adrian Lefter, Mariana Zaharia, George Simian, Andreea Ionescu, Marin Fagu, Ioana Chelaru Popovici, Gratiela Ene, Mihai Dumitrescu, Simina Constantin, Alina Teianu, Geo Dinescu, Cristina Tane, Leonard Dodan, Leonard Trifan

Bazat pe unul dintre cele mai celebre basme ale lui H.C. Andersen, regizorul Cristian Pepino pune in scena un spectacol unic, cu personaje fantastice intr-o lume plina de suspans si magie. Vom......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Bazat pe unul dintre cele mai celebre basme ale lui H.C. Andersen, regizorul Cristian Pepino pune in scena un spectacol unic, cu personaje fantastice intr-o lume plina de suspans si magie.

Vom fi alaturi de micuta Gerda intr-o calatorie plina de aventuri in care incearca sa isi gaseasca fratele tinut prizonier undeva in vasta intindere alba din tinutul vrajit de Craiasa Zapezii. Drumul ei cu peripetii este unul fascinant, plin de numeroase momente care sunt menite sa fie prezente pentru a incanta sufletul spectatorilor.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest eveniment oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități, bilete care se eliberează strict în ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine