Mergi la conţinutul principal

Copiii in tara minunilor OCC (Live)

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Spectacolul incearca sa imbine cat mai armonios frumusetea povestilor si personajelor clasice cu metodele inovative ale teatrului non-verbal. Acest melanj aduce un suflu dramatic nou, de natura......mai mult

Vezi programul

Descriere

Spectacolul încearcă să îmbine cât mai armonios frumusețea poveștilor și personajelor clasice cu metodele inovative ale teatrului non-verbal. Acest melanj aduce un suflu dramatic nou, de natură a atrage copiii secolului XXI către clasic. Evitând excesul de cuvinte, de ritmuri dramatice prea lente și de complexități narative care ar putea plictisi un public foarte tânăr obișnuit deja cu alt gen de stimuli, spectacolul Copiii în țara minunilor transmite aproape fără nici un dialog o serie de povești în succesiune rapidă, folosindu-se de imagini, de mimică și expresivitatea corporală a protagoniștilor, de coregrafii, de situații de lumină etc.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest eveniment oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități, bilete care se eliberează strict în ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine