Mergi la conţinutul principal

Concert: Sir Simon Rattle's farewell from Berlin Philharmonie

  • Concert,
  • 150`
  • AG
  • Transmisiune in direct

Explorarea operei simfonice a lui Gustav Mahler reprezintă o constantă în colaborarea artistică de 30 de ani a lui Sir Simon Rattle cu Filarmonica din Berlin. În 1987, Sir Simon a debutat......mai mult

Vezi programul

Descriere

Explorarea operei simfonice a lui Gustav Mahler reprezintă o constantă în colaborarea artistică de 30 de ani a lui Sir Simon Rattle cu Filarmonica din Berlin. În 1987, Sir Simon a debutat cu Filarmonica, cu o interpretare a celei de-a șasea Simfonii a lui Mahler, iar pentru concertul său inaugural ca director artistic al orchestrei în 2002, el a inclus Simfonia numarul 5 a lui Mahler în program. Interpretările tuturor simfoniilor lui Mahler în sezoanele 2010/2011 și 2011/2012, apreciate de public și de critici, au marcat una dintre cele mai importante momente ale colaborării lui Sir Simon cu Filarmonica din Berlin. Închidem astfel cercul: pentru ultimul său concert din sala principală a Filarmonicii ca dirijor șef, el a ales încă o dată să prezinte din creatia vizionarului Mahler Simfonia numarul 6.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine