Mergi la conţinutul principal

Concert: Andre Rieu, Anul Nou Din Sydney 2019

  • Concert,
  • 180`
  • AP12
  • Inregistrare

Unul dintre cele mai mari nume din lumea evenimentelor cinematografice, André Rieu, se întoarce cu o nouă producție impresionantă de Anul Nou 2019! Regele valsului André Rieu......mai mult

Vezi programul

Descriere

Unul dintre cele mai mari nume din lumea evenimentelor cinematografice, André Rieu, se întoarce cu o nouă producție impresionantă de Anul Nou 2019!

Regele valsului André Rieu va aduce în fața milioanelor de fani din toată lumea concertul său de Anul Nou înregistrat live în Sydney, Australia.

Alăturați-vă Maiestrului, André Rieu, pentru o seară magică plină de muzică și dans care include multe surprize. Cu melodii de spectacol, muzica clasică și atmosfera festivă inegalabilă, spectacolul promite să fie un mod minunat de a începe noul an.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 10 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine