Mergi la conţinutul principal

Colectia de arta - Rembrandt from the National Gal

  • Festival,
  • 97`
  • AG
  • 2D

Documentarul dedicat lui Rembrandt aduce in scena colectia gazduita de Galeria Nationala a Londrei si Rijksmuseum din Amsterdam, intr-un eveniment ca nici un altul. Avand acces exclusiv, privilegiat......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Documentarul dedicat lui Rembrandt aduce in scena colectia găzduită de Galeria Națională a Londrei și Rijksmuseum din Amsterdam, într-un eveniment ca nici un altul. Având acces exclusiv, privilegiat în ambele galerii, filmul documentează această expoziție de reper în timp ce intersectează povestea vieții lui Rembrandt cu pregătirile din spatele scenei la aceste instituții de renume mondial, concentrându-se pe evidențierea ultimilor ani ai vieții lui Rembrandt, considerată, în general, a fi cei mai buni ani ai săi.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine