Mergi la conţinutul principal

Colectia de arta - Michelangelo Love and Death

  • Festival,
  • 90`
  • AG
  • 2D

Fiind un artizan virtuos, priceperea artistica lui Michelangelo este evidenta in tot ceea ce el a atins. Lucrarile frumoase si diverse, cum ar fi statuia lui David, profunda Pieta din Bazilica......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Fiind un artizan virtuos, priceperea artistică lui Michelangelo este evidentă în tot ceea ce el a atins. Lucrările frumoase și diverse, cum ar fi statuia lui David, profunda Pietà din Bazilica Papală a Sfântului Petru și marea sa realizare, tavanul Capelei Sixtine, bucură în continuare milioane de vizitatori.

Urmărind parcursul celor 89 de ani de artă, documentarul Michelangelo – Love and Death face o călătorie cinematică prin sălile din Europa, prin marile capele și muzee din Florența, Roma și Vatican, pentru a explora măreția lucrărilor lui Michelangelo.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine