Mergi la conţinutul principal

Colectia de arta - Leonardo from the National Gall

  • Festival,
  • 90`
  • AG
  • 2D

Un eveniment remarcabil la Galeria Nationala din Londra a adunat cea mai mare colectie de picturi ale lui Leonardo pentru o expozitie unica "Leonardo da Vinci: pictor la Curtea din Milano". Avand......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Un eveniment remarcabil la Galeria Națională din Londra a adunat cea mai mare colecție de picturi ale lui Leonardo pentru o expoziție unică "Leonardo da Vinci: pictor la Curtea din Milano". Având în vedere accesul exclusiv la noaptea de deschidere a expoziției, filmul surprinde entuziasmul acestei ocazii și oferă o explorare fascinantă a marilor lucrări ale lui Leonardo.

Istoricul de artă și radiodifuzorul Tim Marlow oferă o perspectivă asupra marilor capodopere și invită opiniile curatorilor, restauratorilor și altor invitați special invitați.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine