Mergi la conţinutul principal

Magic Family Show cu Robert Tudor (Live)

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Energie, rasete, zambete si magie pentru intreaga familie. In sfarsit un show complex de magie pentru toate varstele, la Grand Cinema and More, cu Magicianul Robert Tudor. ...mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Energie, rasete, zambete si magie pentru intreaga familie. In sfarsit un show complex de magie pentru toate varstele, la Grand Cinema and More, cu Magicianul Robert Tudor.

“Magic Family Show este un show unic de magie in care am inclus numere uimitoare pe intelesul tuturor. Acest spectacol este 100% interactiv si sigur iti vei dori sa-l revezi, pentru ca de fiecare data este altfel, improvizam si schimbam elementele de magie, suspans si bucurie de la show la show.”

Daca  la spectacolele de magie pentru copii, cu Magicianul Robert Tudor, te bucurai vazandu-ti copilul fericit, acum vei rade si vei participa si tu ca adult. Nu rata acest show pentru ca nu vor lipsi aparitiile de iepuri si porumbei, predictii, levitatiile de obiecte si disparitiile de persoane.

Cu totii avem nevoie de un strop de magie in viata noastra, avem nevoie sa credem ca putem indeplini orice vis imposibil prin dragoste, joc si bucurie. Acest show, dedicat intregii familii, iti va aminti ca cele mai pretioase momente din viata ta sunt cele petrecute alaturi de cei dragi.  

Magicianul Robert Tudor este unul dintre cei mai cunoscuti si de succes magicieni din Romania. Este prezentator, alaturi de Mihai Bobonete, la Vocea Romaniei Junior, de pe Protv, este finalist la  emisiunea concurs „Romanii au talent”.

Practica magia de peste 15 ani, avand 4 turnee nationale si doua turnee internationale: Londra-Copenhaga-Goteborg-Bruxelles, Chisinau, toate SOLD OUT.

Cu o prezentare unica a numerelor, ii face sa creada in magie si pe cei mai sceptici spectactori: “Bebe Cotimanis, iubeste magia incepand de astazi”, au fost cuvintele celui mai sceptic jurat de la “Romanii au talent” dupa numarul poveste din semifinala.

In peste 4000 de spectacole de-a lungul carierei a bucurat sute de mii de oameni acumuland o experienta uriasa.

Acest spectacol este 100% interactiv si sigur iti vei dori sa-l revezi, pentru ca de fiecare data este altfel, improvizam si schimbam elementele de magie, suspans si bucurie de la show la show.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine