Mergi la conţinutul principal

Balet Spargătorul De Nuci (Live)

  • 140`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Music: Pyotr Ilyich Tchaikovsky Choreography: Yuri Grigorovich Libretto: Yuri Grigorovich Cast: corpul de balet, soliștii și......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Choreography: Yuri Grigorovich

Libretto: Yuri Grigorovich

Cast: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

În ajunul Crăciunului, soldatul de jucărie a lui Marie se transformă ca prin magie într-un prinț și așa începe minunata lor aventură. Clasicul balet se întoarce la scena maiestuoasă din Bolshoi, într-o transmisiune live a unei povesti atemporale, "Spărgătorul de nuci", purtând publicul de toate vârstele într-o călătorie magică printr-o lume vrăjită.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine