Mergi la conţinutul principal

Balet La Bayadere (Live)

  • 200`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Music: Léon Minkus Choreography: Yuri Grigorovich Libretto: dupa Marius Petipa and Sergei Khudekov Cast: corpul de balet, soliștii......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Léon Minkus

Choreography: Yuri Grigorovich

Libretto: dupa Marius Petipa and Sergei Khudekov

Cast: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

Povestea unei iubiri imposibile între bayadera Nikiya, o dansatoare la templu și războinicul Solor este pusă pe fundalul unei Indii luxuriante, misterioase, în aceasta producție magnifică a teatrului Bolshoi. La Bayadere este una dintre cele mai mari lucrări de istorie clasică de balet - o poveste despre dragoste, moarte și judecată răzbunătoare, plasată în India.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine