Mergi la conţinutul principal

Balet Frumoasa din Padurea Adormita

  • 170`
  • AP12
  • Inregistrare

Music: Pyotr Ilyich Tchaikovsky Choreography: Yuri Grigorovich Libretto: dupa Ivan Vsevolojski si Marius Petipa Cast: Olga Smirnova......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Choreography: Yuri Grigorovich

Libretto: dupa Ivan Vsevolojski si Marius Petipa

Cast: Olga Smirnova , Semyon Chudin, Alexei Loparevich, Yulia Stepanova , Vitaly Biktimirov, Artemy Belyakov, Anastasia Denisova

Prințesa Aurora cade sub blestemul Zânei cea Rea Carabosse la împlinirea vârstei de 16 ani, căzând într-un somn adânc de o sută de ani. Numai sărutul unui prinț poate sparge vraja. Un balet plin de basm realizat de Bolshoi, Frumoasa Adormită prezinta numeroase personaje magice, printre care zâne, Scufița Roșie, Motanul Încălțat si o frumoasă Prințesă Aurora, interpretata de Olga Smirnova, un "talent cu adevarat extraordinar" (The Telegraph).

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine