Mergi la conţinutul principal

Balet Epoca de Aur

  • 140`
  • AP12
  • Inregistrare

Music: Dmitri Shostakovich Choreography: Yuri Grigorovich Libretto: Yuri Grigorovich si Isaak Glikman Cast: Nina Kaptsova (Rita),......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Dmitri Shostakovich

Choreography: Yuri Grigorovich

Libretto: Yuri Grigorovich si Isaak Glikman

Cast: Nina Kaptsova (Rita), Ruslan Skvortsov (Boris), Mikhail Lobukhin (Yashka) and Ekaterina Krysanova (Lyuska)

Cu partitura sa de jazz, acest balet este o satiră revigorantă, colorată și orbitoare a Europei anilor 20. În anii 1920, cabaretul " Epoca De Aur " este localul ideal pentru ieșirile din timpul nopții. Tânărul pescar Boris se îndrăgostește de Rita, pe care o urmărește la cabaret și află că aceasta este frumoasa dansatoare "Mademoiselle Margot", dar și iubita gangsterului local Yashka ...

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine