Mergi la conţinutul principal

Balet Don Quixote

  • 175`
  • AP12
  • Inregistrare

Music: Léon Minkus Choreography: Alexei Fadeyechev Libretto: Marius Petipa dupa Miguel de Cervantes Cast: Ekaterina Krysanova......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Léon Minkus

Choreography: Alexei Fadeyechev

Libretto: Marius Petipa dupa Miguel de Cervantes

Cast: Ekaterina Krysanova (Kitri), Semyon Chudin (Basilio), Alexei Loparevich (Don Quixote), Olga Smirnova (The Queen of Dryads), Anna Tikhomirova (A street dancer), Kristina Karasyova (Mercedes)

Inspirat de poveștile eroice ale cavalerilor curajoși, Don Quijote din La Mancha și servitorul său credincios Sancho Panza pornesc într-o aventură pentru a o întâlni pe femeia ideală a acestuia, Dulcinea. Eroul lui Cervantes revine la viață prin această punere în scenă a teatrului Bolshoi. Dansatorii principali, Ekaterina Krysanova și Semyon Chudin, conduc acest spectaculos moment artistic al toreadorilor și dansatoarelor de flamenco, făcând din acest balet unul din cele care incapsulează chintesența Bolshoi.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine