Mergi la conţinutul principal

O experienţă “WOW” pentru toate simţurile

Un film sau un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă datorită sălilor de cinema cu ecrane impresionante, sistemului de sunet Dolby Atmos cu 54 de boxe, scaunelor ajustabile de tip "rocker” şi tehnologiilor 3D impecabile din sălile noastre.

Fiecare sală e diferită, dar fermecătoare prin detaliile ei. De la canapele de piele şi servicii VIP de catering, până la cel mai mare ecran de cinema din România sau modernul Eye-Fi Cafe Bar, vei găsi tot ce-ţi poţi dori în universul de 14.000 m² din Grand Cinema&More. Vino să te convingi!

Descoperă sălile-vedetă de la Grand Cinema&More

Grand Ultra

Grand Ultra – Cea mai nouă şi modernă tehnologie

Sala Grand Ultra îți oferă experiența cinematografică completă. Cel mai mare ecran de cinema din România de peste 270 mp, dubla proiectie 4k, concept black box și revoluționarul sistem Dolby Atmos nu fac decât să se completeze reciproc pentru a-ți oferi destinația perfectă de distracție.

Dacă-ţi doreşti să urmăreşti filmul preferat în condiţii premium, te invităm să păşeşti în zona Grand VIP Studios. Aici, canapele confortabile din piele iau locul clasicelor scaune de cinema, băuturile şi gustările proaspete sunt incluse în preţul biletului, iar serviciile exclusive ca accesul la Wi-Fi, barul privat, sau garderoba vin la pachet cu imaginea şi sunetul de o calitate incredibilă.

Notă: Sălile Grand VIP Studios se adresează doar clienţilor peste 18 ani. Minorii vor fi însoţiţi de un adult.