Mergi la conţinutul principal

Grand Cinema & More lansează Grand Summer Promo, transformând fiecare bilet la film în șansa de a câștiga un all inclusive la film. În perioada 10 iulie – 31 august, zilnic, prin tragere la sorți, doi dintre vizitatorii cinematografului vor putea câștiga o zi întreagă de filme și meniuri complete.

Vara aceasta, fiecare bilet cumpărat la la film, in Grand Cinema & More va avea imprimat un cod unic de promotie ce trebuie trimis prin SMS la numarul 3725 (tarif normal in retelele Telekom, Orange si Vodafone), înscrie posesorul în tragerea la sorți pentru un all inclusive cu filme, snacks și răcoritoare pentru o zi întreagă. În fiecare zi, doi vizitatori norocoși ai cinematografului vor putea câștiga cate 10 bilete la cele mai recente producții și meniuri de savurat pentru fiecare dintre ele.

Vor castiga 10 bilete la film (castigatorul poate fi insotit de o singura persoana) si 5 meniuri (popcorn mediu si racoritoare) si 5 meniuri (nachos mediu si racoritoare). Toate trebuiesc consumate in aceeasi zi. Biletele nu sunt valabile la avanpremiere, Grand VIP studios. Suplimentele pentru Ultra si premium sunt incluse. Ochelarii 3D nu sunt inclusi.

Castigatorii pot sa intre in posesia premiului pana pe data de 30 septembrie.

Regulamentul complet poate fi consultat aici

Recomandări pentru tine

Setari cookie-uri