Mergi la conţinutul principal

Daca vrei sa le arati cat de mult ii apreciezi, dar nu ai gasit timp sau cuvintele potrivite vino in decembrie in foaierul Grand Cinema & More si hai sa le daruim impreuna un moment special:

Un film de Craciun in care ai ocazia sa le spui cat de mult inseamna pentru tine.

Inregistreaza video cu mesaj de multumire, completeaza acordul de marketing cu mentiunea daca vrei sa il postam pe facebook.

La final, vei primi filmuletul inregistrat pe care, daca doresti, il poti distribui pe retelele de socializare. In 48 de ore, toti cei ce si-au inregistrat video-ul de multumire il vor primi pe adresa de mail completata in formular.

Si pentru ce ne plac cadourile si Craciunul, pe tine te rasplatim cu premii zilnice garantat si cu sansa de a castiga marele premiu, un abonament la film, valabil pentru un an.

Toate persoanele ce isi inregistreaza mesaje vor primi pe loc vouchere cu diverse premii: meniuri cu popcorn mic si suc mic, nachos mediu, bilete la film, prajitura la alegere in cafeneaua Eye Fi.

Zilele de activare ale campaniei sunt:

3, 4, 10, 11, 17 si 18 decembrie – 11:00 – 13:00 si 18:00 – 22:00

7 decembrie – 18:00 – 22:00

16 decembrie – 17:00 – 21:00

La finalul fiecarei zi de activare vor fi extrasi cate 2 castigatori din cei ce se inregistreaza pe parcursul unei zile.

Ei isi vor aduce persoana/persoanele dragi la film, in limita a 4 bilete.

Vor fi contactati de catre un reprezentant Grand pentru a regiza vizita la cinematograf (de stabilit: ziua si ora la care sosesc, filmul, permisiunea de a filma reactia persoanei vizate, rezervare locuri).

Marele castigator va fi extras dintre cei toti cei care si-au inregistrat filmulete in zilele de activare ale campaniei – 3,4, 7, 10, 11, 16, 17 si 18 decembrie

El va castiga un abonament de filme pentru un an intreg ce include: 2 bilete pentru fiecare film din program, cu exceptia avanpremierelor. Suplimentele de Ultra si premium sunt incluse. Ochelarii 3D se platesc separat. Abonamentul este valabil in perioada 1.01.2017 – 31.12.2017 si nu aplica VIP Studios.

Recomandări pentru tine

Setari cookie-uri