Mergi la conţinutul principal

Grand Cinema & More implineste șapte ani!

Vrem sa sarbatorim cu voi, cei care ne-ati vizitat an de an si care v-ati bucurat de filme si spectacole la noi, in cinematograf.

Asa ca v-am pregatit, o promotie aniversara. În perioada 1-30 septembrie, la orice bilet de film cumpărat, va vom oferi unul cadou pentru următoarea vizită în cinema.

Sarbatorim filmele cu filme!

 

Grand Cinema & More este si primul cinematograf din Romania care are propria stagiune culturala. Opera, balet, teatru, show-uri de improvizatie, concerte, teatru, magie si opera pentru copii - toate se regasesc in programul nostru. De aceea, evident ca si promotia aniversara este valabila si pentru spectacolele culturale din luna septembrie:

Turandot, transmisiune inregistrata de la Metropolitan Opera (22 septembrie), Giselle, inregistrare de la Teatrul Bolshoi (30 septembrie) și piesa Ursul pacalit de vulpe de la Teatrul de animatie Tandarica (23 septembrie).

Daca cumperi un bilet la spectacolele Turandot sau Giselle, vei primi un bilet cadou pentru opera Aida, de pe 6 octombrie, transmisiune in directe de la Metropolitan Opera.

Daca cumperi un bilet la spectacolul de teatru de animatie, Ursul pacalit de vulpe, vei primi un bilet cadou la spectacolul Poveste vieneza de la Opera Comica pentru Copii din data de 7 octombrie.

Sarbatorim spectacolul cu spectacol!

 

Termenii si conditiile promotiei se gasesc aici.

Recomandări pentru tine