Mergi la conţinutul principal

Grand Cinema & More invită iubitorii de film să vizioneze cele mai apreciate filme ale ultimului an, în cadrul Festivalului Filmelor de Aur, care se va desfășura în perioada 20 februarie – 2 martie. Aflat deja la a patra ediție, Festivalul Filmelor de Aur include vizionări ale filmelor nominalizate la cele mai importante categorii ale premiilor Oscar 2017, la un preț special de 20 RON.

Programul Festivalului Filmelor de Aur include cele mai apreciate filme ale anului 2015, nominalizate anul acesta la Oscar pentru categoriile: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal și cea mai bună actriță în rol principal. Astfel, în perioada 20 februarie – 2 martie, vizitatorii Grand Cinema & More pot viziona filmele: Primul Contact (Arrival), Florence Foster Jenkins, Fără armă în linie întâi (Hacksaw Ridge), Cu orice preț (Hell or high water), Jackie, Kubo și lăuta Magică (Kubo and the two strings), La la Land, Saroo: Drumul spre casă (Lion), Animale de noapte (Nocturnal Animals), Toni Erdmann și Zootropolis.

In premiera, pentru prima dată în România, Grand Cinema & More va transmite și scurtmetrajele nominalizate, printr-un parteneriat cu Shorts TV.

Totodată, toți cei care își vor achiziționa bilete la film în perioada Festivalului Filmelor de Aur vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, premii constând în invitații duble la film în sălile Grand VIP sau vouchere la Max Fun, cu sesiuni de bowling.

Grand Cinema & More a pregătit 6 premii speciale pentru participanții la tombolă pe perioada Festivalului Filmelor de Aur.

- un premiu constand intr-o invitatie pentru doua persoane la oricare din filmele ce ruleaza la VIP STUDIOS (exceptand avanpremierele), valabila in zilele de luni-joi, in perioada 28 februarie 2017 – 31 martie 2017 si o sesiune de bowling la VIP Room de o ora pentru 6 persoane, in Maxfun, valabila in zilele de luni-joi, in perioada 28 februarie 2017 – 14 martie 2017, la orice ora.

- doua premii constrand fiecare intr-o invitatie pentru doua persoane la oricare din filmele ce ruleaza la VIP STUDIOS (exceptand avanpremierele) in zilele de luni-joi, in perioada 28 februarie 2017 – 31 martie 2017

- trei premii costand fiecare intr-o sesiune de bowling la VIP Room de o ora pentru 6 persoane, in Maxfun, valabila in zilele de luni-joi, in perioada 28 februarie 2017 – 14 martie 2017, la orice ora.

Regulamentul complet al tombolei il gasiti aici

Recomandări pentru tine