Mergi la conţinutul principal

Cumpără bilete la transmisiunile exclusive ale Teatrului Bolshoi și poți câștiga o experiență culturală completă

Am pregatit iubitorilor de balet o surpriză unică, doi dintre spectatorii reprezentațiilor Teatrului Bolshoi vor fi răsplătiți cu bilete la grandiosul spectacol “O seară contemporană” din 19 martie 2017, ce va avea loc pe scena celebrului teatru Bolshoi din Moscova.
Toți cei care vor achiziționa bilete la oricare dintre spectacolele de balet din stagiunea Bolshoi 2016 – 2017, în perioada campaniei 15 septembrie – 12 decembrie 2016, vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, o călătorie pentru două persoane la Moscova în perioada 18-20 martie 2017, la spectacolul de excepție, “O seară contemporană” și un voucher în baza căruia vor beneficia de cazare pentru două nopți, precum și două bilete de avion București – Moscova și retur. Câștigătorul va fi anunțat pe 18 decembrie, în cadrul spectacolului „Spărgătorul de nuci”.
Pentru fiecare bilet achiziționat, participanţii vor primi câte un talon de înscriere prin care pot participa la promoție. Spectacolele care fac parte din campanie sunt: Epoca de Aur – 16 octombrie, Fluxul luminos – 6 noiembrie, Spărgătorul de Nuci – 18 decembrie , Frumoasa din Pădurea Adormită – 22 ianuarie, Lacul Lebedelor – 5 februarie, și O seară contemporană – 19 martie și Un Erou al Timpului Nostru – 9 aprilie.

Regulamentul complet al campaniei poate fi citit aici

Recomandări pentru tine

Setari cookie-uri