Mergi la conţinutul principal

Un film bun devine și mai bun atunci când inspiră o schimbare, iar adaptarea cinematografică a poveștii Frumoasa și Bestia nu face excepție. De aici a pornit inițiativa noastra, Biblioteca Bestiei de a o dona unor școli și licee care au nevoie de ea.

Odată cu lansarea filmului Frumoasa și Bestia, cu Emma Watson și Dan Stevens în rolurile principale, în cafeneaua cinematografului va fi amplasată o bibliotecă goală, amintind de biblioteca pe care Bestia i-o dăruiește lui Belle.

Cu mesajul Cărțile pot deschide lumi nebănuite. Ajută un copil să le descopere!, vizitatorii vor fi invitați să doneze o carte și să umple, astfel, rafturile bibliotecii. Odată completă, aceasta va fi donată Școlii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizurești, județul Dâmbovița, Școlii Gimnaziale Ciocănești, județul Dâmbovița și Liceului Tehnologic Tărtășești, județul Dâmbovița.

Biblioteca Bestiei va fi amplasată în cafeneaua cinematografului începând cu data de 17 martie și va rămâne deschisă donatorilor de cărți atât timp cât filmul va rula în cinematograf.

Vă așteptam cu drag și cu carți!

Recomandări pentru tine

Setari cookie-uri