Mergi la conţinutul principal

Satul Blestemat

  • Horror,
  • Thriller,
  • 156`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • N15
  • 2d

Regizor: Hong-jin Na

Distribuție: Jeong-min Hwang, Woo-hee Chun

Într-un sat aparent liniștit, au loc brusc o serie de decese misterioase și violente. Poliția a ajuns la concluzia că ciupercile otrăvitoare sunt cauza deceselor. Ofițerul de poliție......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

Într-un sat aparent liniștit, au loc brusc o serie de decese misterioase și violente. Poliția a ajuns la concluzia că ciupercile otrăvitoare sunt cauza deceselor. Ofițerul de poliție Jong-Goo (Kwak Do-Won) aude un zvon de la un coleg cu privire la un om japonez misterios (Jun Kunimura) care trăiește în apropiere și care ar provoca aceste decese misterioase și violente. Jong-Goo, în timpul serviciului, îl întâlnește pe Moo-Myeong (Chun Woo-Hee). Ea îi spune lui Jong-Goo că l-a văzut pe bărbatul japonez în locațiile în care au avut loc decesele.

Fiica lui Jong-Goo, Hyo-Jin, începe să aibă aceleași simptome similare sătenilor care au decedat, iar Jong-Goo devine disperat. În fața lipsei de soluții din partea medicilor, Jong Goo acceptă să apeleze la un șaman, Il Gwang (Hwang Jung-min), care să-i salveze fata. Moartea însă se simte la tot pasul…

Acest film face parte din Săptamana Filmelor Coreene. Filmul este în limba Coreeană cu subtitrare doar in limba Engleză.

Pentru acest film biletele se pot ridica gratuit de la Biroul Concierge sau online.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.