Mergi la conţinutul principal

Ralph Rupe Netu (3D) DUB

  • Animaţie,
  • Aventură,
  • Comedie,
  • 114`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • AG
  • dublat

Regizor: Rich Moore

Distribuție: Kristen Bell, Kelly Macdonald

Ralph rupe netu: Ralph stric tot 2 lasa In urma jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura in lumea necartografiata, neingradita si incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii - ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.