Mergi la conţinutul principal

Opera Samson Et Dalila

  • Operă,
  • 195`
  • AP12
  • Dublat

Cand mezzo-soprana Elina Garanca si tenorul Roberto Alagna si-au unit fortele pentru o noua productie a lui Carmen la Met, rezultatele au fost electrizante. Acum, acest duet de exceptie se reuneste......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: CAMILLE SAINT-SAËNS

Dirijor: Mark Elder

Producție: Darko Tresnjak

Distribuție: Elina Garanca; Roberto Alagna; Laurent Naouri; Elchin Azizov; Dmitry Belosselskiy

Când mezzo-soprana Elina Garana și tenorul Roberto Alagna și-au unit forțele pentru o nouă producție a lui Carmen la Met, rezultatele au fost electrizante. Acum, acest duo sclipitor se reunește pentru o altă operă franceză senzuală, în rolurile titulare ale epicului biblic Samson și Dalila. Darko Tresnjak, care a câștigat un premiu Tony pentru cea mai bună regie a unui muzical în 2014 pentru A Gentleman’s Guide to Love & Murder, își face debutul la Met îndreptându-se într-o scenă vie și seducătoare, cu un monumental decor pentru ultimul act, Templul lui Dagon, unde eroul îi zdrobește pe dușmanii săi filistini. Sir Mark Elder este dirijorul primei producții nouă Samson și Dalila a MET-ului din ultimii 20 de ani.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine