Mergi la conţinutul principal

Opera: Madama Butterfly

  • Operă,
  • 159`
  • AP12
  • Inregistrare

Regizor: Carolyn Choa

Distribuție: Kristine Opolais, Roberto Alagna, Maria Zifchak, Dwayne Croft

Muzica: Giacomo Puccini Regia: Carolyn Choa Distributie:
Kristine Opolais, Maria Zifchak, Roberto Alagna, Dwayne Croft Acţiunea se......mai mult

Vezi programul

Descriere

Muzica: Giacomo Puccini

Regia: Carolyn Choa

Distributie:
Kristine Opolais, Maria Zifchak, Roberto Alagna, Dwayne Croft

Acţiunea se petrece în Japonia, la începutul secolului al XX-lea. Locotenentul B.F. Pinkerton al Marinei Statelor Unite inspectează o casă în apropierea portului Nagasaki, pe care urmează să o cumpere de la Goro, un broker bun la toate, care i-a aranjat acestuia şi căsătoria cu tânăra gheişă Cio-Cio-San, cunoscută şi ca Madame Butterfly. Personajul principal, Madama Butterfly, se agata de convingerea ca relatia ei cu un ofiter din Marina Americana este o casnicie plina de iubire si pentru totdeauna. Acesta este unul dintre rolurile definitorii ale acestui gen muzical.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi nicun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii de vara 2018 a Metropolitan Opera consta in achizitionarea concomitenta a 3 bilete, unul pentru fiecare spectacol MET al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 135 RON, până pe data de 30 iunie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine