Mergi la conţinutul principal

Opera La Fanciulla Del West (Live)

  • Operă,
  • 215`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Giacomo Puccini Dirijor: Marco Armiliato Producție: Giancarlo del Monaco Distribuție: Jonas Kaufmann; Carlo Bosi;......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Giacomo Puccini

Dirijor: Marco Armiliato

Producție: Giancarlo del Monaco

Distribuție: Jonas Kaufmann; Carlo Bosi; Zeljko Lucic; Michael Todd Simpson; Matthew Rose; Oren Gradus

 

Opera "americană" a lui Puccini, bazată pe piesa lui David Belasco " The Girl of the Golden West ", a avut o premiera mondială plină de stil, la Opera Metropolitană, cu însuși compozitorul aflându-se în public. Drama se desfășoară în timpul febrei aurului din California, iar fata din titlu este una dintre cele mai atrăgătoare eroine ale lui Puccini - o femeie puternică, independentă, hotărâtă să câștige bărbatul pe care îl iubește. Deși a scăzut în preferințele publicului după câteva decenii după succesul său inițial, Fanciulla a revenit în popularitate în ultimii ani și este acum considerată printre cele mai bune lucrări ale lui Puccini.

 

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine