Mergi la conţinutul principal

Opera La Fanciulla Del West (Live)

  • Operă,
  • 215`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Compozitor: Giacomo Puccini Dirijor: Marco Armiliato Producție: Giancarlo del Monaco Distribuție: Jonas Kaufmann; Carlo Bosi;......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Compozitor: Giacomo Puccini

Dirijor: Marco Armiliato

Producție: Giancarlo del Monaco

Distribuție: Jonas Kaufmann; Carlo Bosi; Zeljko Lucic; Michael Todd Simpson; Matthew Rose; Oren Gradus

 

Opera "americană" a lui Puccini, bazată pe piesa lui David Belasco " The Girl of the Golden West ", a avut o premiera mondială plină de stil, la Opera Metropolitană, cu însuși compozitorul aflându-se în public. Drama se desfășoară în timpul febrei aurului din California, iar fata din titlu este una dintre cele mai atrăgătoare eroine ale lui Puccini - o femeie puternică, independentă, hotărâtă să câștige bărbatul pe care îl iubește. Deși a scăzut în preferințele publicului după câteva decenii după succesul său inițial, Fanciulla a revenit în popularitate în ultimii ani și este acum considerată printre cele mai bune lucrări ale lui Puccini.

 

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 Metropolitan Opera consta in achizitionarea concomitenta a 10 bilete, unul pentru fiecare spectacol MET al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 600 lei, până pe data de 08 octombrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine