Mergi la conţinutul principal

Opera Aida (Live)

  • Operă,
  • 225`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Regizor: Robin Campillo

Distribuție: Nahuel Perez Biscayart, Arnaud Valois

Muzica: Giuseppe Verdi Dirijor: Nicola Luisotti Producție: Sonja Frisell Distribuție: Anna Netrebko; Anita Rachvelishvili; Aleksandrs......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Muzica: Giuseppe Verdi

Dirijor: Nicola Luisotti

Producție: Sonja Frisell

Distribuție: Anna Netrebko; Anita Rachvelishvili; Aleksandrs Antonenko; Quinn Kelsey; Dmitry Belosselskiy; Ryan Speedo Green

Această operă grandioasă are un fundal epic pentru ceea ce este în esență o poveste de dragoste. Plasată în Egiptul antic și plină de refrene magnifice, ansambluri complexe și balete elaborate, Aida nu-i pierde din vedere niciodată cei trei protagoniști ai săi.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 Metropolitan Opera consta in achizitionarea concomitenta a 10 bilete, unul pentru fiecare spectacol MET al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 600 lei, până pe data de 08 octombrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine