Mergi la conţinutul principal

Opera Marnie (Live)

Opera Marnie (Live)

AP12
185'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:

Actori:

Compozitor: Nico Muhly

Dirijor: Robert Spano

Producție: Michael Mayer

Distribuție: Isabel Leonard; Janis Kelly; Denyce Graves;I estyn Davies; Christopher Maltman

Compozitorul Nico Muhly dezvăluie cea de-a doua sa operă pentru MET, cu această reimaginare remarcabilă a romanului lui Winston Graham, plasată în anii 1950, despre o femeie frumoasă și plină de mister, care își asumă identități multiple. Regizorul Michael Mayer și echipa sa au creat o lume cinematografică în rapidă mișcare pentru această poveste extraordinară a negării și înșelăciunii, care a inspirat de asemenea un film al lui Alfred Hitchcock. Mezzo-soprana Isabel Leonard ia rolul lui Marnie, iar baritonul Christopher Maltman este cel care o îndrăgește – legătură ce va avea rezultate dezastruoase. Robert Spano este dirijorul acestei opere.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 Metropolitan Opera consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol MET al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 600 lei, până pe data de 08 octombrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Atentie! Abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Setari cookie-uri