Mergi la conţinutul principal

Linia frontului

  • Acţiune,
  • Război,
  • 133`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • N15
  • 2d

O linie de demarcație militară trebuie trasă de comun acord pentru a determina granița între Coreea de Nord și cea de Sud, însă părțile nu cad la nici un acord din cauza dealului Aerok,......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

O linie de demarcație militară trebuie trasă de comun acord pentru a determina granița între Coreea de Nord și cea de Sud, însă părțile nu cad la nici un acord din cauza dealului Aerok, un punct strategic foarte important pentru discuțiile de încetare a războiului.

Acest deal a ajuns să fie cucerit și pierdut pe rând de cele două forțe combatante cu o viteză uluitoare. Când ofițerul de instrucție sud-coreean Kang Eun-Pyo face o remarcă despre epurarea comuniștilor și a trădătorilor de care se ocupă Sudiștii, este trimis pe frontul de est pentru găsirea și demascarea unui presupus trădător din cadrul companiei Aligatorul, companie ce tocmai a pierdut din nou dealul Aerok în urmă cu o zi în favoarea Nordului și al cărei căpitan a fost ucis, dar cu un pistol folosit de ofițerii sud-Coreeni.

Kang trebuie să-l însoțească pe noul căpitan care este trimis acolo, în tabăra Cayman de pe frontul de est, unde se reîntalnește cu un fost coleg de studenție, Kim Soo-Hyeok, pe care-l credea mort în luptă.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.