Mergi la conţinutul principal

League Of Legends EU SUMMER FINALS 2018 (LIVE)

  • Evenimente Speciale,
  • 330`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Regizor:

Distributie:

LCS se intoarce la Madrid, dupa cel mai competitiv Spring Split din istorie, cu Fnatic revendicand titlul de "Kings of Europe". Acum, odata cu restul Europei care are ocazia sa-i detroneze......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

EU LCS se întoarce la Madrid, după cel mai competitiv Spring Split din istorie, cu Fnatic revendicând titlul de "Kings of Europe". Acum, odată cu restul Europei care are ocazia să-i detroneze și să revendice campionatul european, cei de la Fnatic sunt nevoiți să dea tot ce pot dacă vor să rămână în vârf și să ajungă în finalele de la Madrid.

Cine se va ridica în top și va reprezenta Europa la Worlds și cine va rămâne în urmă? Palacio Vistalegre din Madrid va găzdui una dintre cele mai pasionate mulțimi din Europa și puteți experimenta toată acțiunea și energia pe marele ecran într-o transmisiune live la calitate impresionantă alături de alți fani League.

Rezervările pentru League of Legends EU Summer Finals vor expira cu 14 zile inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele până la această dată.

Pentru acest eveniment oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua de 09 septembrie.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine