Mergi la conţinutul principal

Elvis ’68 Comeback Special

  • Concert,
  • 110`
  • AG
  • Inregistrare

Grand Cinema & More aduce pe marele ecran Elvis '68 Comeback Special pentru celebrarea celei de-a 50-a aniversări a unui eveniment cinematografic, special pe 13 septembrie! Urmareste show-ul......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Grand Cinema & More aduce pe marele ecran Elvis '68 Comeback Special pentru celebrarea celei de-a 50-a aniversări a unui eveniment cinematografic, special pe 13 septembrie! Urmareste show-ul special de televiziune, difuzat inițial pe 3 decembrie 1968, care a marcat revenirea lui Elvis Presley la interpretarea live și a relansat cariera sa de entertainer. Acest eveniment aniversar include legendarul program de televiziune, plus o privire exclusivă asupra realizării materialului, oferind o trecere în revistă a platoului NBC, cu informții de la producătorul Steve Binder și Priscilla Presley.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine