Mergi la conţinutul principal

Concert: Andre Rieu – Amore, My Tribute To Love

  • Concert,
  • 145`
  • AP12
  • Inregistrare

Astăzi anunțăm ediția 2018 a concertului lui André care va fi difuzată în cinematografe pe durata weekendului 28-29 Iulie. Tema concertului din anul acesta va fi celebrarea iubirii. André......mai mult

Vezi programul

Descriere

Astăzi anunțăm ediția 2018 a concertului lui André care va fi difuzată în cinematografe pe durata weekendului 28-29 Iulie. Tema concertului din anul acesta va fi celebrarea iubirii.

André Rieu: „‘Amore - My Tribute to Love’, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii și celor două familii: soției și copiilor, și bineînțeles orchestrei mele Johann Strauss, care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu "Amore", care conține versiuni proprii ale melodiilor clasice de dragoste din lumea muzicii clasice și a folclorului internațional".

Concertele de neuitat care sunt amplasate pe fundalul incredibil al pieței medievale din orașul natal al lui André din Maastricht, Olanda, oferă o priveliște spectaculoasă. Fanii din toate colțurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretarea lui André cu orchestra lui Johann Strauss alcătuită din 60 de muzicieni, dar și sopranele, tenorii și invitații foarte speciali care îi sunt alături. Concertele sunt pline de umor, distracție și emoție pentru toate vârstele.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 10 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine