Mergi la conţinutul principal

Balet: Romeo si Julieta

  • Balet,
  • 184`
  • AP12
  • Inregistrare

Muzică: Sergei Prokofiev Coregrafie: Alexei Ratmansky Distribuție: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi În......mai mult

Vezi programul

Descriere

Muzică: Sergei Prokofiev

Coregrafie: Alexei Ratmansky

Distribuție: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

În Verona, Romeo și Julieta se îndrăgostesc nebunește în timp ce familiile lor, Montagues și Capulets, sunt prinse într-o rivalitate înverșunată, care se termină cu o tragedie inimaginabilă ...

Alexei Ratmansky, fostul director artistic al baletului "Bolshoi", vine pe scena companiei cu premiera producției sale cu o perseverență dramatică și o reinterpretare proaspătă a îndrăgitului clasic al lui Shakespeare.

Ți-am pregătit un și abonament special, astfel încât să nu ratezi nicun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii de vara 2018 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 3 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 135 RON, până pe data de 1 iulie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine