Mergi la conţinutul principal

Balet La Sylphide (Live)

  • 120`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Music: Herman Severin Løvenskiold Choreography: Johan Kobborg after August Bournonville Libretto: Adolphe Nourrit and Filippo Taglioni Cast:......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Herman Severin Løvenskiold

Choreography: Johan Kobborg after August Bournonville

Libretto: Adolphe Nourrit and Filippo Taglioni

Cast: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

În ziua nunții sale, tânărul scoțian James se trezește cu un sărut de la o creatură eterică înaripată, o Sylph. Fermecat de către aceasta, James risca totul pentru o dragoste de neatins ... La Sylphide este unul dintre cele mai vechi balete din lume si o comoara in stilul Bournville din Danemarca. Regândit pentru Bolshoi de către expertul Bournonville Johan Kobborg, această producție este o capodoperă a stilului romantic.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine