Mergi la conţinutul principal

Balet: Corsarul

  • Balet,
  • 209`
  • AP12
  • Inregistrare

Coregrafie: Alexei Ratmansky Muzică: Adolphe Adam Libret: Jules Henri Vernoy de Saint-Georges și Joseph Mazilier editat de Marius Petipa Distribuție:......mai mult

Vezi programul

Descriere

Coregrafie: Alexei Ratmansky

Muzică: Adolphe Adam

Libret: Jules Henri Vernoy de Saint-Georges și Joseph Mazilier editat de Marius Petipa

Distribuție: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

Într-o piață animată, piratul Conrad se îndrăgostește la prima vedere de frumoasa Medora, pupila negustorului de sclavi al bazarului Lankedem. Conrad o răpește pe Medora chiar atunci când Lanquedem decide să o vândă Pașei.

Inspirat de poemul epic al lui Lord Byron si reproiectat de Alexei Ratmansky din clasicul exotic al lui Petipa din secolul al XIX-lea, acest miracol al repertoriului este una dintre cele mai generoase producții Bolshoi. Cu decorul completat cu o epavă maiestoasă și un peisaj dramatic, această mare poveste de dragoste, care angrenează aproape toată compania, este făcută în special pentru cei care caută miracole în teatru.

Ți-am pregătit un și abonament special, astfel încât să nu ratezi nicun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii de vara 2018 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 3 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 135 RON, până pe data de 1 iulie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 30 minute inainte de începerea evenimentului. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele în timp util.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine