Mergi la conţinutul principal

Balet Carmen Suite/ Petruska (Live)

  • 140`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Music: Georges Bizet and Rodion Shchedrin Choreography: Alberto Alonso Libretto: Alberto Alonso, după Carmen de Prosper Mérimée Cast:......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Music: Georges Bizet and Rodion Shchedrin

Choreography: Alberto Alonso

Libretto: Alberto Alonso, după Carmen de Prosper Mérimée

Cast: corpul de balet, soliștii și actorii principali ai Teatrului Bolshoi

Carmen este la fel de pasională și liberă ca și până acum, găsindu-se prinsă într-un triunghi de dragoste. Pasionalul act de balet al coregrafului cubanez, Alberto Alonso, inițial conceput pentru legendara prima balerină Maya Plisetskaya din Bolshoi, va capta atenția publicului, alături de Petrushka, o nouă creație a coregrafului contemporan Edward Clug, într-un spectacol ce încapsulează sufletul baletului rusesc.

Ți-am pregătit și un abonament special, astfel încât să nu ratezi niciun spectacol!

Un abonament la spectacolele stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Bolshoi din Moscova consta in achizitionarea concomitenta a 7 bilete, unul pentru fiecare spectacol Bolshoi al stagiunii.

Acestea sunt disponibile la prețul promoțional de 420 lei, până pe data de 11 noiembrie 2018. Detalii și regulamentul complet aici.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Atentie biletele pentru copii si abonamentele se pot achizitiona doar de la Concierge.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine